ВІДДІЛ ОСВІТИ, МОЛОДІ, СПОРТУ, КУЛЬТУРИ ТА ТУРИЗМУ АГРОНОМІЧНОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ




"Місячник Екології" у Бохоницькій СЗШ І-ІІІ ст.


У Бохоницькій СЗШ І-ІІІ ступенів велика увага приділяється формуванню у підростаючого покоління екологічної свідомості, правильних життєвих навичок, які не шкодитимуть довкіллю.         Відбувається це на уроках предметів природничиго циклу, в позаурочний час. Не залишається осторонь і шкільна бібліотекка.

 Щорiчно в жовтнi у шкiльних бібліотеках  проходять Місячники, присвячені тій чи іншій темі. У цьому  навчальному  році вона була особливо актуальною, можна сказати, животрепетною, а саме –«Шкільна бібліотека і екологічна просвіта».  Приємно було усвідомлювати те, що і ми теж певним чином можемо долучитися до розв’язання такої глобальної проблеми, як охорона навколишнього середовища. 

Цікавими були побажання  нашій планеті до умовного дня народження нашої, землян, спільної Матері – Землі. Учні вписували їх на заздалегідь виготовленому плакаті. Так, Гаврилюк Роман - учень 5 класу, написав: «Бажаю, щоб Ти завжди була озелененою, щоб Тебе менше забруднювали сміттям, відходами. Щоб люди тебе оберігали, цінували. Щоб менше тварин і рослин  попадало у «Червону книгу».

Хтось, вирішивши залишитись  інкогніто, висловився за те, щоб у найдальшому куточку земної кулі припинилися  усі війни… Сподобалось  оптимістичне побажання – «Будь взимку із  снігами, весною з травами, влітку з квітами, а восени  - з плодами!»  А побажання Гливого Віталія, учня 3 класу, було лаконічним і влучним : «Я бажаю Тобі Життя!»

Конкурс  малюнків «Екологія очима дітей» охопив теж чималу кількість охочих до творчості. Найактивнішу участь взяли учні 2 класу: Костюченко Ліза, Соколовська Яна, Кудрявцев Давид, Педоренко Максим.  Як і завжди, запропонував свої роботи учень 3 класу з особливими освітніми потребами -  Кубарь Нікіта.

На бібліотечному стенді «Книжкові барви», який доступний всьому шкільному загалу, усі бажаючі змогли ознайомитися з корисними практичними екологічними порадами та Законами України, які прописані у сфері природоохоронної діяльності.

На виставці  книг та матеріалів на екологічну тематику було багато таких книг, які подаровані користувачами різних років. Користуючись нагодою, хочу подякувати батькам за їхній внесок у збагачення  фонду  шкільної  бібліотеки такими  потрібними  для підростаючого  покоління книгами.

 


06.04.2021 | Перег. 119 | Ком. 0 | Категорія: Святкові заходи 2021

Повернутись назад


15.06.2021

Вітаємо на нашому новому сайті: https://osv.org.ua/rada/43909249//

19.04.2021

Прекрасний, самобутній народний аматорський фольклорно-етнографічний гурт Бохоницького будинку культури нині відзначає ювілейну дату від дня створення.

 

09.04.2021

Сьогодні 9 квітня об 11:00 відбулась відео-конференція  на тему: "Правові аспекти  управління ресурсами громади: комунальне майно, освіта, культура".

07.04.2021

Відбувся 2-х денний семінар на тему "Полігранность сільського туризму в просторовому розвитку громади. Збереження та поширення культурної спадщини Вінниччини".

06.04.2021

"Місячник Екології" у Бохоницькій СЗШ І-ІІІ ст.

05.04.2021

04 квітня 2021 року футбольний турнір "Кубок сільської територіальної громади"

23.03.2021

Опитування проводитиметься серед педагогічних працівників, представників адміністрації закладів загальної середньої освіти та батьків учнів чи осіб, які їх замінюють. 

Святкові заходи 2021 (25)

Привітання 2021 (5)

Оголошення 2021 (5)

Наради 2021 (3)

 Цікаво знати, що...

Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради створено 4 січня 2021 року